Our core values

We are proud to say that our workforce consists of the best expertise and craftsmanship in the business, and that a large number
of our employees has been with us for a very long time.

Our company values are quite similar to family core values: treat each other with respect, take care of each other and always do your very best.

We believe the high level of quality in our products are rooted in these values along with the safe and evolving
work environment at AABO-IDEAL.

Because of all the above and the fact that we work like a tight-knit family, we are able to design and produce high quality
finishing systems for surface treatment – and to supply them worldwide.

Job openings

Please look below for job openings available at the moment.
If you find no openings suited for you, we welcome an unsolicited application from you.
Please send it by e-mail to: job@aabo-ideal.com.

Posted on 07/06/2023

Indkøber med fokus på strategisk indkøb og værdiskabelse

Faaborg

PULS HR søger for AABO-IDEAL en erfaren og kompetent strategisk indkøber, til at varetage vores strategiske indkøbsaktiviteter, og sikre værdiskabelse gennem optimering og udvikling af vores indkøbsportefølje.

Som strategisk indkøber vil du have ansvaret for at analysere og optimere vores indkøbsportefølje, etablere værdiskabende relationer til udvalgte leverandører og reducere antallet af disse. Du vil drive indgåelse og udarbejdelsen af indkøbsaftaler og retningslinjer samt sikre inddragelse af relevante afdelinger i beslutningsprocessen.

Dine opgaver:

Strategisk niveau:
- Analysere indkøbsporteføljen for at identificere udviklings- og effektiviseringsmuligheder
- Bearbejde leverandørmarkedet for at sikre de bedst mulige betingelser for indkøb
- Udarbejde beslutningsoplæg og retningslinjer for indkøbsaftaler
- Identificere muligheder for videreudvikling inden for specifikke kategorier i samarbejde med strategiske leverandører
- Etablere værktøjer og markedsanalyser for indledende projektkalkulationer og projektgennemførelse
- Samarbejde med relevante afdelinger for at sikre beslutningsoplæg og -beslutninger

Derudover vil der være behov for at du på operationelt niveau udarbejder overordnede retningslinjer for indkøb og opdaterer indkøbspolitik og betingelser, samt supporterer vores produktion og projektledere i forhold til indkøb og leverandørbetingelser, hvor du bruger dit markedskendskab og faglighed til at sikre en optimal sourcing. Du vil ydermere skulle udarbejde standardformularer/skabeloner til forespørgsler og indkøb i samarbejde med projektafdelingen.

Din profilsalg
Med din uddannelse og dine erfaringer, har du både stærk merkantil og teknisk baggrund. Du har erfaring fra ordreproducerende eller projektvirksomheder, og er velbevandret med salgsforecast, produktmix og komponenter. Du er strategisk tænkende med gode analytiske evner, og så er du relationsskabende med gode forhandlingsevner. Du har en holistisk tilgang med økonomisk forståelse og evne til at se det samlede flow. Du har erfaring med indkøb for en værdi på 150 millioner eller derover.

Du har evnen til at sparre med salg-, service-, projekt- og engineering-afdelinger. Dit fokus er værdiskabelse i relationen med leverandører. Sprogligt er du flydende dansk og engelsk, gerne højt niveau i tysk.

Vi tilbyder
En stilling med spændende udfordringer på en fleksibel arbejdsplads, der som virksomhed er i gang med en større digitaliseringsproces, og en markant vækstrejse, hvor du vil være med til at præge vores strategiske indkøb.

Vi er opmærksomme på at give dig en ordentlig on-boarding, så du kommer godt ind i jobbet, og vi sætter en ære i at have et godt arbejdsmiljø, hvor trivsel er en af de vigtigste parametre.

Om AABO-IDEAL A/S
AABO-IDEAL er en af de førende producenter og leverandører af overfladebehandlingsanlæg i Europa. Med mere end 60 års erfaring, har virksomheden en stor grad af knowhow. Vi er dedikerede til at levere kundetilpassede lakeringsanlæg og bestræber os på at være en yderst professionel og værdiskabende partner for vores kunder.

Med mere end 150 medarbejdere på verdensplan, hovedkvarter i Vester Aaby v. Faaborg, datterselskaber i Sverige, Tyskland, Tjekkiet, Polen, Mexico og agenter i 29 lande, leverer vi til hele Verden. Størstedelen af vores salg er eksport, og vores hovedmarkeder er Skandinavien, Østeuropa og Mexico. Vi producerer mere end 95 nøglefærdige anlæg om året.

Hos AABO-IDEAL designer og fremstiller vi alle anlæg og komponenter med energieffektive og miljøvenlige løsninger for øje, og vores produktudvikling sigter også mod at omfatte flere aspekter af energioptimering og CO2-besparelser.

Du kan læse mere om AABO-IDEAL og vores produkter på dette website.

Ansøgningsproces
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte:
Senior HR konsulent - Ole Strandlyst, tlf. +45 4314 4204.
Tiltrædelse hurtigst muligt.
Er du interesseret i stillingen – og opfylder du kravene – opfordrer vi dig til at søge stillingen.
Efter at have modtaget din ansøgning, kontakter vi dig omkring den videre proces.

Read more